BuroDenG!
Menu

ExpressionEngine is onze keus voor een flexibel en veilig content management systeem

ExpressionEngine is een uitermate veilig en stabiel content management systeem. Uitstekend uitbreidbaar en zeer geschikt voor maatwerk. Meertaligheid, E-commerce of wat je ook kan bedenken: het kan met ExpressionEngine.

Met ExpressionEngine (ook wel #EECMS genoemd) Heb je totale vormgevingsvrijheid. Nooit meer "Ja maar dat kan niet want het zit niet in het theme".

Originele en robuuste websites in ExpressionEngine

We zijn nogal allergisch voor eenheidsworst. de websites die wij ontwikkelen zijn er geen van 13 in een dozijn.

Maar een website moet natuurlijk wel goed werken, toegankelijk, veilig en vindbaar zijn. Daar zorgen we voor.

Je site wordt pas een succces als deze actief wordt onderhouden. Regelmatig nieuwe artikelen plaatsen is dan ook een fluitje van een cent met ons gebruiksvriendelijke CMS.

Meer over ExpressionEngine
Meer over ExpressionEngine

"Alle" voordelen van ExpressionEngine op een rijtje

Wij zijn enthousiast over ExpressionEngine. Maar waarom eigenlijk?

Veilig

Een van de belangrijkste aspecten van je keuze voor een CMS hoort veiligheid te zijn. Dagelijks proberen duizenden hackers websites in hun macht te krijgen. Gelukkig heeft ExpressionEngine een heel goed track record wat veiligheid betreft. In de 20 jaar dat EE bestaatczijn er nog nooit serieuze problemen op dit gebied geweest. Dit in tegenstelling tot nagenoeg alle andere populaire CMS systemen zoals WordPress, Joomla! en Typo3

Flexibiliteit

ExpressionEngine doet geen aannames over wat je met het systeem gaat doen. Hierdoor ben je volkomen vrij om zelf te bepalen op welke manier je data in het systeem zet, en op welke manier het er weer uitkomt. EE biedt je daarvoor alle benodigde tools. Ook wat de vormgeving betreft legt EE je geen beperkingen op. Ieder ontwerp is mogelijk wardoor je echt unieke sites kan maken.

Gebruiksgemak

ExpressionEngine biedt een plezierige en overzichtelijke omgeving waarin je je site kan onderhouden. We kunnen het CMS zo inrichten dat alle paginas uiterst eenvoudig te beheren zijn. En dat is belangrijk, want om je site een succes te maken is het van belang dat je de site regelmatig actualiseert en van nieuwe content voorziet. Dan is een prettige omgeving wel zo fijn.

Een betrokken community

Er is een grote groep van actieve ExpressionEngine ontwikkelaars, die elkaar helpt om de meest uiteenlopende uitdagingen voor elkaar te krijgen. Via kanalen als de Forums op Expressionengine.com, Stack Exchange en het ExpressionEngine Slack Channel staan we dagelijks met elkaar in contact. ALs je dus voor ExpressionEngine kiest krijg je de steun van die hele community er dus extragratis bij!

Open Source Software

Sinds enige tijd is ExpressionEngine gratis te gebruiken als Open Source Software. Er komt binnenkort ook een betaalde variant uit van ExpressionEngine. Echter voor het meerendeel van de sites zal deze versie overkill zijn.

Uitbreidbaarheid

De standaard functionaliteiten van ExpressionEngine zijn uit te breiden met diverse plugins. Deze worden Addons genoemd. Er is een directory op ExpressionEngine.com en op Devot-ee.com. Daarnaast bieden anderen ook diverse addons aan. Soms zijn deze gratis, soms dient hiervoor een vergoeding betaald te worden. Het grote voordeel hiervan is dat de support op deze addons goed geregeld is, en alle problemen snel en kundig worden verholpen.

Zoekmachine optimalisatie

Google snoept van ExpressionEngine websites. Leesbare url's, microdata, structured content, geoptimaliseerde afbeeldingen, snelheid en alle andere factoren die technisch van belang zijn voor SEO zijn in ExpressionEngine eenvoudig te realiseren, zonder dat daar weer dure software voor aangeschaft moet worden. Focus je op het creeeren van relevante content, en ExpressionEngine zorgt voor de rest. Lees meer

Snelle sites met ExpressionEngine

Een van de belangrijkste factoren voor een goede website is snelheid. Binnen enkele seconden bepaalt de bezoeker of deze op je site wil blijven of doorgaat naar de concurrent. EE draait op de modernste php versies, en biedt tal van snelheidsoptimalisatie mogelijkheden, zoals caching, gzip compressie etc. Natuurlijk is goede hosting van belang. We helpen je graag om daar de juiste keuze in te maken.

Structuur in je data

Als je site groeit is het fijn dat je data makkelijk terug te vinden is. Hier blinkt ExpressionEngine in uit. We zijn volledig vrij om de data zo in te delen als we zelf willen. Vacatures, nieuwsberichten, tekst pagina's... alles kan in een eigen "channel" (zeg maar database) worden ingedeeld. Daardoor krijg je een heldere structuur in je CMS, waar iedereen die ermee moet werken overweg kan.

Onderhoud, updates en uitbreidingen van ExpressionEngine websites

Heb je al een site in ExpressionEngine? We nemen graag het onderhoud van je website of webshop over.

Is je ExpressionEngine website verouderd? Werkt je site niet meer zoals het zou moeten, of wil je graag nieuwe functionaliteiten toevoegen? Bel dan snel. Ook als je huidige webbouwer je website niet meer kan of wil ondersteunen.

We hebben veel ervaring met het updaten, upgraden en moderniseren van verouderde websites.

Alles over updaten
Niet best zo'n verouderde website
 

Dit is een call to action

Uitgelezen?! Mooi. Kunnen we je helpen met je ExpressionEngine site? Of ben je benieuwd wat we precies voor jou kunnen betekenen?

Klik hier om ons een mailtje te sturen!

Stuur je ons een mailtje?

Bellen kan natuurlijk ook