BuroDenG!
Menu

Technische redenen om je ExpressionEngine website te updaten: Veiligheid

Als je software up to date is ben je het best beveiligd tegen hackers en spammers. 

Dat geldt natuurlijk extra als je gebruik maakt van systemen als WordPress, Joomla of Typo3, maar ook voor je ExpressionEngine website. Er duiken constant nieuwe bedreigingen op. Duizenden hackers over de hele wereld zijn dag in dag uit op zoek naar websites die ze binnen kunnen komen. Soms gaat het ze niet eens om de gegevens in je CMS, soms gaat het ze er enkel om dat ze een achterdeurtje hebben waar ze op enig moment gebruik van willen kunnen maken. Dus lijkt er nu niks aan de hand, dat is geen garantie dat je site niet al in de macht van derden is.

Naast het actueel houden van je software zijn er meer zaken die je kan doen om je site te beveiligen. Wij plaatsen standaard het CMS op een plek waar niet  iedereen zomaar bij kan, we zorgen voor veilige hosting en betrouwbare SSL certificaten. Daarnaast monitoren we al onze websites actief op ongeoorloofde toegang.

Wil je je site veiliger maken? Neem contact met ons op!

Dit is een call to action

Chapeau! Je bent helemaal tot onderaan de pagina gekomen. Nu zouden we graag willen dat je contact met ons opneemt en ons een website voor je laat maken.

Klik hier om ons een mailtje te sturen!

Stuur je ons een mailtje?

Bellen kan natuurlijk ook