BuroDenG!
Menu

Webshops en andere E-commerce oplossingen

Verkopen op internet kent vele gezichten. Wil je simpelweg producten verkopen? of lidmaatschappen? Kaartjes voor evenementen? 

Wij hebben ervaring met veel aspecten van E-commerce. En vaak juist niet de standaard webshops, maar juist de uitdagende concepten. Zo ontwikkelden we voor Podiumplein een site waar artiesten zelf hun voorstellingen kunnen aanmaken en de kaartverkoop online kunnen regelen. Voor pluQ Cadeaulijsten ontwikkelden we een site waarmee bezoekers een eigen online cadeaulijst kunnen samenstellen met zelf gemaakte (virtuele) cadeaus en deze door de vrienden en bekenden laten betalen met iDeal.

Maar ook meer traditionele webshops, zoals de site welke wij voor Victor Russo's Osteria ontwikkelden. Dit is deels een normale website voor een Italiaans restaurant, en deels een webshop met mooie Italiaanse kwaliteitsproducten. En eigenlijk is deze site vooral een soepel geoliede content marketing machine, die goed werkt; vanaf het moment van lancering is er een constante opgaande lijn in omzet en zoekmachine positie te zien.

Dit is een call to action

Chapeau! Je bent helemaal tot onderaan de pagina gekomen. Nu zouden we graag willen dat je contact met ons opneemt en ons een website voor je laat maken.

Klik hier om ons een mailtje te sturen!

Stuur je ons een mailtje?

Bellen kan natuurlijk ook