BuroDenG!
Menu
Pensioenfonds Avebe

Pensioenfonds Avebe

Het Pensioenfonds voor de aardappel verwerkende industrie (jawel, die!) vroeg ons een nieuwe website te ontwikkelen waarmee de deelnemers van het pensioenfonds goed geinformeerd konden worden omtrent alle zaken die er rond het pensioen spelen. De pensioenfondsen hebben een verplichting om dit te doen.

Dodelijk saai natuurlijk, dus bedachten we een manier die wel aanspreken is. Duidelijk de kerncijfers in beeld, duidelijke uitleg, en de impact van de persoonlijke situaties van de deelnemers met betrekking tot het pensioen duidelijk vertaald naar begrijpelijke voorbeelden.

BuroNCP leverde het grafisch ontwerp, Willis Towers Watson was verantwoordelijk voor de content. In samenwerking tussen de drie partijen is het concept en het interaction design ontstaan. BuroDenG! verzorgde uiteindelijk de technische realisatie in ExpressionEngine en de frontend codering.

Met deze nieuwe site is de saaie pensioenmaterie een stuk minder saai geworden!

Dit is een call to action

Chapeau! Je bent helemaal tot onderaan de pagina gekomen. Nu zouden we graag willen dat je contact met ons opneemt en ons een website voor je laat maken.

Klik hier om ons een mailtje te sturen!

Stuur je ons een mailtje?

Bellen kan natuurlijk ook