BuroDenG!
Menu

Consultancy. Oftewel advies voor online projecten

Soms is het best lastig om te snappen waar het over gaat als iets niet je vakgebied is. Dat geldt ook voor de online wereld. Van je bedrijf of instelling wordt verwacht dat je een website hebt, of iets met social media doet. Maar wat dan precies? En hoe? En wat moet dat kosten?

Daar kunnen wij je bij helpen. 

We kunnen je helpen keuzes te maken, en goed te snappen waar het om gaat. Waar heb je wel wat aan, en waar niet. In heldere taal, zonder jargon. Ook helpen we je bij het beoordelen van offertes. Want heb jij enig idee waar je hosting aan moet voldoen? En wat dan redelijke kosten zijn? Kan je best af met een basis hostingpakketje van een paar euro per maand, of is het voor jouw project beter om een paar eigen servers in een datacenter te laten plaatsen?
Voor veel webbureau's zijn dit soort zaken (hosting, ondehoud, updates) vaak een makkelijke manier om meer geld te verdienen aan een website of applicatie. En dan lijkt die initiele prijs voor die website die je best meeviel, ieder jaar toch duizenden euro's extra te kosten.

Dit is een call to action

Om een afspraak te maken, of om eens vrijblijvend met ons te sparren over je online vraagstuk hoef je alleen maar even een mailtje te sturen!

Klik hier om ons een mailtje te sturen!

Stuur je ons een mailtje?

Bellen kan natuurlijk ook