BuroDenG!
Menu

Essentiele addons voor ExpressionEngine websites

Addons, of plugins voor ExpressionEngine websites bieden je net even dat beetje extra om alle gewenste functionaliteiten te kunnen realiseren. En bestaat de addon niet? Dan is het niet zo moeilijk om er eentje voor te schrijven. Sommige addons zijn gratis te gebruiken, bij andere ben je soms licentiekosten verschuldigt. Maar een ding is zeker: EE addons worden goed onderhouden en de ontwikkelaars bieden veel, heel veel support als er eens iets niet goed werkt.

Hieronder een greep uit de addons welke wij vaak inzetten voor de websites en applicaties van onze klanten. 

Structure

EEharbor.com | $65,-

Deze addon biedt precies wat het zegt: structuur in je ExpressionEngine installatie. Gewoonlike gaat EE uit van "domeinnaam.nl/template-groep/template" om de content te ontsluiten. Maar Met structure heb je daar veel meer controle over en kan je eenoudig bijvoorbeeld aparte templates aan bepaalde paginas hangen.

Freeform

Solspace.com | $169,-

Dit is de beste plugin om formulieren mee te bouwen, verzenden en de inzendingen mee te beheren. Het kan ook nog eens eenvoudig koppelen aan diverse CRM systemen.

Publisher

Boldminded.com | $200,-

Als je een workflow nodig hebt (dus bijvoorbeeld dat een redacteur een artikel schrijft, en de hoofdredacteur het eerst moet goedkeuren voor publicatie) dan is Publisher de ideale tool. Daarnaast is het ook een ster in meertaligheid!

Bloqs

Boldminded.com | $99,-

Misschien ken je Elementor of Divi wel uit de WordPress wereld. Dit zijn plugins waarmee het mogelijk is om met voorgedefinieerde blokken een pagina op te bouwen. Bloqs is de EE variant daarop. Maar anders dan bij WP wordt hier geen aparte manier gebruikt om de content op te slaan. Dat betekent dat je veel makkelijker naar een andere manier van paginas opbouwen kan overstappen dan bij Divi of Elementor.

Transcribe

EEharbor.com | $175,-

Een hele handige plugin om je site meertalig te maken. variabelen zijn per taal instelbaar (denk aan kleine zinnetjes als "Terug naar de homepage"), templates en template groepen kunnen per taal anders heten en het is heel makkelijk en flexibel met verschillen in content per taal om te kunnen gaan. 

MX Email from template

Max Lazar | gratis

Mail wat je maar wilt vanaf welke template dan ook. Superhandig tooltje om notificaties, bevestigingen, bestanden en nog veel meer te versturen.

Helemaal handig als je dit combineert met Custom System Messages van Boldminded ($25).

Dit is een call to action

Chapeau! Je bent helemaal tot onderaan de pagina gekomen. Nu zouden we graag willen dat je contact met ons opneemt en ons een website voor je laat maken.

Klik hier om ons een mailtje te sturen!

Stuur je ons een mailtje?

Bellen kan natuurlijk ook