Veelgestelde vragen

Collectief?

Waarom een collectief? Wij hebben een collectief verkozen boven een andere vorm, enerzijds door ervaringen in het verleden, anderzijds omdat wij flexibel willen zijn. Sommige projecten kunnen ‘solo’ uitgevoerd worden, andere vergen meer disciplines en daarmee inzet van andere collega’s. Op deze manier kunnen we een scala van diensten voor een nette prijs leveren. En blijf het vooral leuk!

Een stevige kern bestaande uit ‘strategie, design en techniek’ vinden wij wel noodzakelijk; korte onderlinge lijnen en sparringpartners voor elkaar zijn. Daarnaast hebben wij een groot netwerk opgebouwd waar wij uit kunnen putten, bestaande uit ervaren webdesigners, database- en SEO specialisten maar ook vertalers, tekstschrijvers en fotografen.

Wat kost een nieuwe website?

Bij een nieuwe website komt meer kijken dan alleen het ‘bouwen’.

Wij kijken altijd even rond, hebben overleg met de klant, luisteren naar zijn of haar wensen, delen onze ideeën & kennis, zorgen voor een passende vormgeving en helpen bij het maken van de juiste keuze van ‘content management systeem’.

Bij het maken van keuzes houden we rekening met budget en ‘return on investment’ van de klant. Zonde van het geld om een dure website te ontwikkelen als het ook met een ‘betrouwbare middenklasser’ kan.

Hoe lang duurt een project?

In het geval van het bouwen van een nieuwe website rekenen wij meestal op een doorlooptijd van vier weken (WordPress) tot een drietal maanden bij complexere sites.

Het maken van bijvoorbeeld wireframes, losse ontwerpen en dergelijke gaat sneller. Uiteraard alles in overleg. En als het moet, werken we ’s avonds door.

Na oplevering?

Een online project is net als een huis; dat moet onderhouden worden. Met een goed fundament en goede materialen hoeft dat niet veel werk te zijn.

Technieken en inzichten veranderen in een rap tempo en dat kan invloed hebben op websites en applicaties. BuroDenG monitoort actief de uptime van jouw online project en/of andere problemen die kunnen ontstaan.

Wij houden voor een aantal klanten actief Google Analytics (en gerelateerde tools) bij en sturen waar nodig de website aan, in overleg. Zoekmachine optimalisatie (ookwel SEO genoemd) behoort daar uiteraard ook bij.

Onderhoudskosten? De diensten die wij leveren zijn transparant en zo ook het onderhoud na oplevering. In overleg bepalen we samen óf en wát wij voor je kunnen betekenen: onderhoud van teksten en fotografie (denk aan nieuwsartikelen), software versies up-to-date houden, enzovoort.

Intellectueel eigendom?

Broncode en ontwerpen zijn, na oplevering van het project, eigendom van de klant.

Deze mogen vrij aangepast en gebruikt worden, echter niet doorverkocht worden aan derden.

Kantoor?

Niet één, maar tenminste twee. Ons collectief bestaat uit ‘zelfstandigen zonder personeel’, die vanuit hun eigen kantoor het werk leveren. Je kunt ons vooral in de Randstad vinden.

Wij staan onderling in contact via Skype, e-mail, Trello en dergelijke en komen wanneer nodig samen voor overleg. Maar natuurlijk komen wij ook bij onze klanten.

Klanten over BuroDenG?

Natuurlijk hebben wij onze klanten gevraagd naar hun mening over ons werk, de testimonials zijn op deze pagina te vinden.

nany-nub

Nog vragen?

Omdat lijstjes nooit alle vragen kunnen beantwoorden, kunnen wij ons voorstellen dat je misschien nog meer vragen hebt. Of ons een keer in het echt wilt ontmoeten. Dat kan uiteraard.

Via het contactformulier kan je je vragen kwijt, wij nemen dan spoedig contact met je op.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Vraag of opmerking