Trimension – Crisisbeheersing


In crisissituaties maakt de mens het verschil. Binnen crisisorganisaties ligt de focus voor Trimension daarom op persoonlijke én teameffectiviteit. BuroDenG heeft op haar beurt Trimension geholpen bij het creëren van een nieuwe website: gestart met een nieuwe strategie, wireframes, contentplan, design en development. Eindresultaat: een tweetalige responsive website, in Expression Engine, waar de veerkracht & kennis van Trimension duidelijk naar voren komt.

Sanne Kuypers – Projectmedewerker: “Van anderen horen wij dat onze we op onze website overkomen als energiek, open, creatief, scherp en betrouwbaar. Met die complimenten weet je dat Hans en Jelle hun werk goed hebben gedaan: kernwaarden omzetten in uitstraling!”

Leendert Vinck – Directeur: “Ik ben bijzonder tevreden over de wijze waarop we samen met Hans en Jelle het avontuur hebben volbracht van het bouwen van een nieuwe website. Onze kernwaarden en kwaliteiten komen goed in beeld en de functionaliteiten kloppen. Wij kijken terug op een bijzonder geslaagd project.”

www.trimension.nl

Meer weten? Bel direct met

Hans Gelok

Hans Gelok

06 24 21 46 46
Hans Gelok

Hans Gelok

06 24 21 46 46