Online accreditatiesysteem voor de Nederlandse Sport Pers


Als sportjournalisten naar een wedstrijd of evenement willen om deze te verslaan moeten ze zich meestal accrediteren. Toegang aanvragen tot de wedstrijd en gebruik van faciliteiten. Dit wordt gefaciliteerd door de Stichting Nederlandse Sportpers. Dit is een behoorlijk arbeidsintensief proces en daarom ontstond dan ook de wens dit voortaan digitaal en deels geautomatiseerd af te handelen.

Na een lange periode waarin we alle gewenste functionaliteiten in kaart hebben gebracht en een lijvig interaction design ontwikkeld, hebben we uiteindelijk deze web applicatie voor de NSP gerealiseerd.

De applicatie bestaat naast de normale onderdelen van een website (tekstpagina’s, nieuwssectie etc) uit een leden administratie systeem, Uitgebreide evenementen module met agenda, accreditatie aanvraag-, en afhandelingssysteem, persoonlijke pagina’s voor journalisten etc etc.

ExpressionEngine schitterde in dit project vanwege de enorme flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid voor zowel het secretariaat van de NSP als voor de journalisten.

www.nsp.nl

Meer weten? Bel direct met

Jelle Dijkstra

Jelle Dijkstra

06 22 96 33 21
Jelle Dijkstra

Jelle Dijkstra

06 22 96 33 21