Responsive meertalige website in ExpressionEngine voor Agriturismo Villa de Nobili


Voor dit mooie historische agriturismo in de buurt van La Spezia in Italie hebben we een frisse en moderne meertalige website ontwikkeld. Volledig responsive door het gebruik van het Foundation framework van Zurb.

De markt voor Agriturismi is er een met veel concurrentie. Echter de kwaliteit van de meeste websites in Italie (en onder agriturismi in het bijzonder) laat nogal te wensen over. Er wordt veel gebruik gemaakt van Flash en andere verouderde of technieken. BuroDenG! werd benaderd omdat we veel ervaring met internationaal gerichte websites hebben, en we het verschil konden maken.

De website is momenteel beschikbaar in 5 talen. Dit kan echter eenvoudig uitgebreid worden mocht daar behoefte aan zijn. Sinds de oplevering van de website is er een toename van 25% op het aantal directe boekingen gerealiseerd.

Met ExpressionEngine is het eenvoudig meertalige websites te realiseren

Meertaligheid is vaak een bottleneck bij CMS systemen. ExpressionEngine, aangevuld met de Transcribe module, biedt echter een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing. Zo hoeven pagina’s niet per sé in alle talen te bestaan. Voor de beheerders van de website is het eenvoudig om de site te onderhouden en nieuwe content te plaatsen.

Bekijk de website